Αντιναύαρχος ΛΣ (εα) - Αρχηγός ΛΣ Αριστείδης Παπανδρέου: "Έφυγε" αθόρυβα... - Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος

Breaking

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Αντιναύαρχος ΛΣ (εα) - Αρχηγός ΛΣ Αριστείδης Παπανδρέου: "Έφυγε" αθόρυβα...

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Μέλη, Φίλες και Φίλοι της Λέσχης,

Είχαμε λάβει το κακό μαντάτο από τον περασμένο μήνα αλλά δεν είχαμε τη δυνατότητα να το ελέγξουμε μέχρι χθες που είδαμε αναρτημένη στο facebook με ημερομηνία 29.12.2022 μια πρόσκληση σε φιλοσοφικό και πεζοπορικό μνημόσυνο της Αριστοτελικής Αθηναίων Πολιτείας για τις 08.01.2023 στη μνήμη του Αριστείδη Παπανδρέου, https://www.facebook.com/profile.php?id=100069941589745 αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι "ο αείμνηστος αριστοτελικός δάσκαλος έφυγε από τη ζωή όπως αρμόζει στον μέγιστο αριστοτελιστή των τελευταίων 30 χρόνων στην Ελλάδα και πρόεδρο του Αριστοτελικού Ομίλου Αθηνών".
Ο ιδιαίτερα αγαπητός μας λοιπόν Ναύαρχος Αριστείδης Παπανδρέου, επίτιμος Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, απόφοιτος της αγαπημένης μας Σχολής (1953), καθηγητής και υποδιοικητής μας στις αρχές της δεκαετίας του 1960 και εκλεκτό μέλος της Λέσχης, εγκατέλειψε κάποια μέρα του Δεκέμβρη του 2022, όπως του άξιζε, τη φθαρτή αυτή ζωή και σάλπαρε για το τελευταίο ταξίδι του που αρχίζει από τον Αχέροντα και καταλήγει στις ουράνιες γαλήνιες θάλασσες όπου οι Άξιοι και οι Δίκαιοι αναπαύονται!!!

Εκ μέρους όλων των μελών της Λέσχης ευχόμαστε καλό ταξίδι στην ψυχή του Αξίου και Δικαίου Ανδρός και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους συμμαθητές, τους μαθητές του και τους φίλους του.

Αιώνια η μνήμη σου αγαπητέ μας Ναύαρχε, Υποδιοικητή και Δάσκαλε!!!
Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!!

Θανάσης Ζεύκης
Πρόεδρος Δ.Σ.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟΥ: Ο Αριστείδης Παπανδρέου γεννήθηκε στο Σχηματάρι Θηβών. Σπούδασε Ναυτιλία στη Σχολή της Ύδρας και Πολιτικές Επιστήμες στην Πάντειο. Υπηρέτησε στο Εμπορικό Ναυτικό και στο Λιμενικό Σώμα απ' το οποίο αποστρατεύτηκε το 1987 Αντιναύαρχος - Αρχηγός.
Ιστορική φωτογραφία της Αστικής, πριν ...την Αστική μαζί με τον ΣΟΛΑΡ, το 2004, στην Νάουσα, στο μέσον ο Αριστείδης Παπανδρέου, και στα αριστερά η σύζυγος του Λίνα...

Pages