Ναυτικοί πράκτορες: Τίμησαν μέλη της ΕΑΑΛΣ στη Βασιλόπιτά τους - Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος

Breaking

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Ναυτικοί πράκτορες: Τίμησαν μέλη της ΕΑΑΛΣ στη Βασιλόπιτά τους

 

Το Σωματείο Ναυτικών Πρακτόρων Αττικής-Πειραιώς (ΣΩΝΠΑΠ) πραγματοποίησε προ ημερών (24.2.2023) την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΣΩΝΠΑΠ Νικόλαος Φιριππής, μετά τις καθιερωμένες ευχές, μίλησε για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε λόγω της πανδημίας, αλλά και των πολεμικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το άνοιγμα των ναυπηγείων, που θα προσελκύσει σαφώς περισσότερα πλοία, ενώ αναφέρθηκε και στην ίδρυση της Ένωσης Ναυπηγείων, με πρωτοβουλία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ).  


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του Πειραιά Νικόλαος Μανωλάκος και Ιωάννης Μελάς, ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλειος Κορκίδης, ο Α’ υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛΑΚΤ αντιναύαρχος Ιωάννης Αργυράκης, ο Β’ υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛΑΚΤ αντιναύαρχος Αλέξανδρος Τσελίκης, ο γενικός επιθεωρητής Λιμενικού Σώματος υποναύαρχος Λ.Σ.-ΕΛΑΚΤ Αριστείδης Πανταζόγλου, ο κλαδάρχης ΚΕΕΠ υποναύαρχος Λ.Σ.-ΕΛΑΚΤ Γεώργιος Σκανδάλης, ο δ/ντής Β’ κλάδου, υποναύαρχος Λ.Σ-ΕΛΑΚΤ Δρόσος Ρεΐζης, ο κεντρικός λιμενάρχης Πειραιά αρχιπλοίαρχος Λ.Σ.- ΕΛΑΚΤ Σπυρίδων Ευαγγελίδης, ο κεντρικός λιμενάρχης Ελευσίνος πλοίαρχος Λ.Σ.-ΕΛΑΚΤ Άγγελος Γραμματέας, ο πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης και αντιπρόεδρος του ΝΕΕ Γεώργιος Αλεξανδράτος, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας Γεώργιος Κουμπέτσος, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου Γεώργιος Βακόνδιος, εκπρόσωποι τελωνείων και λιμενικών τμημάτων.  


Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την πολυετή και άριστη συνεργασία με τους ναυτικούς πράκτορες, ο επίτιμος A' υπαρχηγός του ΛΣ.-ΕΛΑΚΤ αντιναύαρχος ε.α. Νικόλαος Ισάκογλου και ο αντιναύαρχος ε.α. Γεώργιος Καραγεώργος._


ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική (έντυπη έκδοση)

Pages