ΕΑΑΛΣ: Έκφραση συλλυπητηρίων για το ατύχημα στα Τέμπη - Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος

Breaking

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

ΕΑΑΛΣ: Έκφραση συλλυπητηρίων για το ατύχημα στα Τέμπη

Το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Λάρισα, αυτή η μεγάλη εθνική συμφορά, μας έχει συγκλονίσει όλους και όλες.  Αυτή την ώρα οι κρατικές Αρχές και υπηρεσίες σφίγγουν τα δόντια και κάνουν τα πάντα για να αμβλύνουν τον αδιανόητο ανθρώπινο πόνο που σκέπασε τη χώρα μας.

 

Από τα ξημερώματα καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σταθούν δίπλα στους τραυματίες και τις οικογένειες των θυμάτων με κάθε τρόπο.  Με απόλυτη διαφάνεια και ταχύτητα, με τους πολίτες στο πλευρό τους, αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα και αυτή τη μεγάλη κρίση.  

 

Οι ευθύνες θα αποδοθούν όπως πρέπει, εκεί που πρέπει και στο χρόνο που πρέπει.  Τώρα είναι η ώρα της ανθρωπιάς και της βουβής συμπαράστασης.  Η χώρα μας βρίσκεται σε τριήμερο εθνικό πένθος.

 

Τα θύματα αυτού του τραγικού δυστυχήματος είναι αδέρφια μας και παιδιά μας.  Πονάμε όλοι δίπλα στις φυσικές τους οικογένειες.  

 

Ως ελάχιστη συμπαράσταση στο βαθύ πόνο της απώλειάς τους, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας εκφράζουμε θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια από τα βάθη της καρδιάς μας._

Pages