Μεταστέγαση Λιμενικού Σταθμού Μήθυμνας - Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος

Breaking

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Μεταστέγαση Λιμενικού Σταθμού Μήθυμνας

 


Στο πλαίσιο του εξ' ορθολογισμού των δημοσίων δαπανών και κατόπιν αγαστής συνεργασίας των αρμοδίων Υπηρεσιών του Υ.Ν.Α.Ν.Π. και της Κτηματικής Υπηρεσίας Λέσβου, εκδόθηκε απόφαση παραχώρησης Δημοσίου Ακίνητου εμβαδού 270 τμ, πλησίον του λιμένα, προκειμένου να στεγαστεί σε αυτό η Λιμενική Αρχή Μήθυμνας.

 

μηθυμνα 2.jpg

 

Με μέριμνα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής υλοποιήθηκαν όλες οι απαιτούμενες εργασίες επισκευής –συντήρησης του ακινήτου και πρόσφατα ολοκληρώθηκε η μεταστέγαση σε αυτό του Λιμενικού Σταθμού Μήθυμνας, εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία και την αναβάθμιση των παρεχόμενων Υπηρεσιών του.

Η Δ/νση Λιμενικών & Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, μεριμνά για την ασφαλή και ποιοτική άσκηση των καθηκόντων όλων των στελεχών του Λιμενικού Σώματος καθώς και των πολιτικών υπαλλήλων του Υπουργείου.

 

Δείτε τι έγραψε ο Γ.Γ του ΥΝΑΝΠ κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος

 

"Στην πιο ευαίσθητη συνοριακή περιοχή της χώρας, στην Λέσβο και συγκεκριμένα στον πανέμορφο παραδοσιακό οικισμό της Μήθυμνας, μόλις 5 ναυτικά μίλια (περίπου 9 χλμ.) μακριά από τις ακτές της Τουρκίας, τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, εργάζονται πλέον σε ένα όμορφο και λειτουργικό χώρο. 

Στο πλαίσιο του εξορθολογισμού των δημοσίων δαπανών και κατόπιν αγαστής συνεργασίας των αρμοδίων Υπηρεσιών του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και της Κτηματικής Υπηρεσίας Λέσβου του Υπουργείου Οικονομικών, εκδόθηκε αρχικά απόφαση παραχώρησης Δημοσίου Ακίνητου εμβαδού 270 τμ, πλησίον του λιμένα, προκειμένου να στεγαστεί σε αυτό η Λιμενική Αρχή Μήθυμνας. 

Στην συνέχεια με μέριμνα της Δ/νσης Λιμενικών & Κτηριακών Υποδομών του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής υλοποιήθηκαν όλες οι απαιτούμενες εργασίες επισκευής –συντήρησης του ακινήτου και πρόσφατα ολοκληρώθηκε η μεταστέγαση σε αυτό του Λιμενικού Σταθμού.

Ευχόμαστε στις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού Σταθμού Μήθυμνας, όπως και σε όλα τα στελέχη του Λ.Σ., να έχουν πάντα «ήρεμη θάλασσα» στις εργασίες τους."

Pages