σ/ν ΥΠΕΘΑ: Μιλάει στη Βουλή η ΕΑΑΛΣ - Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος

Breaking

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

σ/ν ΥΠΕΘΑ: Μιλάει στη Βουλή η ΕΑΑΛΣ

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι, με σημερινή της απόφαση, η Διαρκής Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής προσκάλεσε την Ένωσή μας να συμμετάσχει στην αυριανή (1/2/23 ώρα 10:00) συνεδρίαση της.  


Η Ένωσή μας κλήθηκε από την Επιτροπή να εκθέσει εν συντομία τις απόψεις της για το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ "Μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εξορθολογισμός της νομοθεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, οργάνωση της Εθνοφυλακής και άλλες διατάξεις".


Επισημαίνεται, τέλος ότι για το υπό εξέταση νομοσχέδιο, η ΕΑΑΛΣ έχει διατυπώσει γραπτώς τις θέσεις της τόσο στη διάρκεια της ανοιχτής δημόσιας διαβούλευσης, όσο και μετέπειτα προς όλα τα μέλη της αρμόδιας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, για ζητήματα που αφορούν τόσο τα εν αποστρατεία όσο και τα εν ενεργεία στελέχη του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.


Εξυπακούεται ότι τα μέλη της ΕΑΑΛΣ θα ενημερωθούν για τη συνεδρίαση με νεότερη ανάρτησή μας μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της.  Επίσης, εναλλακτικά μπορούν να παρακολουθήσουν την απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης από το τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής.


Pages