Πίτα ΕΑΑΛΣ: Οι τυχεροί της χρονιάς - Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος

Breaking

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Πίτα ΕΑΑΛΣ: Οι τυχεροί της χρονιάς

Όπως επιτάσσει το έθιμο, αλλά και η δεοντολογία είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τους τυχερούς της χρονιάς για την Ένωσή μας, που έτυχαν τα τέσσερα φλουριά που είχαν τοποθετηθεί στις βασιλόπιτες και τα κομμάτια που διανεμήθηκαν.

Πρώτος κατά σειρά τυχερός της πίτας μας ήταν ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Επενδύσεων Δρ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος.  


Στο φλουρί του κ. Γενικού αντιστοιχούσε ένα καλαίσθητο ενθύμιο καλοτυχίας κι ευημερίας, που του επέδωσαν από κοινού ο Πρόεδρος και ο Γ.Γ. του Δ.Σ. της Ένωσής μας. 


Ο δεύτερος τυχερός της βασιλόπιτάς μας ήταν ο Επίτιμος Αρχηγός ΛΣ Ναύαρχος ΛΣ (εα) κ. Αθανάσιος Αθανασόπουλος.  Η χαρά του κ. Αρχηγού ήταν απερίγραπτη, αφού όπως μας εξομολογήθηκε, είναι η πρώτη φορά που του τυχαίνει το φλουρί.Το ενθύμιο της καλοτυχίας του κ. Αρχηγού είχε την τιμή να επιδώσει ο Γ.Γ. του ΔΣ ΕΑΑΛΣ.

Ο Δημήτρης Γκιουρτζίδης, μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΛ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών) και Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΠΣΥΜΕΛΣ (Συλλόγου Μέριμνας Εργαζομένων Λ.Σ.), ήταν ο τρίτος τυχερός της ημέρας.  Πέρα από το "γούρι" του φλουριού, θα έχει την ευκαιρία να περάσει ένα ξεκούραστο διήμερο στις Κυκλάδες το μήνα Μάιο, αφού είναι ο ένας από τους δύο τυχερούς που κερδίζει την ευγενική χορηγία του ξενοδοχείου Mykonos Riviera.  Ο Πρόεδρός μας του απένειμε το voucher και του ευχήθηκε καλοτυχία και υγεία. 
Ο άλλος τυχερός της εκδήλωσής μας αλλά και αποδέκτης της ευγενικής χορηγίας του διάσημου Μυκονιάτικου ξενοδοχείου ήταν ο Πλωτάρχης ΛΣ (εα) Λευτέρης Παντελάκης, καθώς στο κομμάτι του βρέθηκε το καλότυχο φλουρί, που θα του χαρίσει ένα ξεκούραστο διήμερο στο πιο διάσημο ελληνικό νησί του πλανήτη τον προσεχή Μάιο.
 

Σας ευχόμαστε όλους καλή κι ευλογημένη χρονιά!!!

Pages