ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ: "Άκρως διχαστικά τα αιτήματα της Ε.Α.Α.Σ." - Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος

Breaking

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ: "Άκρως διχαστικά τα αιτήματα της Ε.Α.Α.Σ."

Για την ενημέρωση των μελών ΕΑΑΛΣ, παρατίθεται σημερινή ανάρτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ε.Α.Α.Ν. κ. Μαν. Αναγνωστάκη και ο οικείος σχολιασμός του αναφορικά με την απόφαση της Ε.Α.Α.Σ. να διοργανώσει συλλαλητήριο έξω από το ΥΠΕΘΑ στις 22 Μαρτίου 2023 και αναφορικά με το περιεχόμενο της προκήρυξης που έδωσε στη δημοσιότητα. 


Σχόλιο κ. Μ. Αναγνωστάκη: "Η κοινή ανακοίνωση ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ (https://eaan.gr/?p=5838) εν όψει του συλλαλητηρίου της ΕΑΑΣ, όπου για την κατάντια του ΜΤΣ και για όλα τα δεινά τους, φταίμε εμείς.!!!"


Επίσης, στον κ. Μ. Αναγνωστάκη ανήκει η επιλογή της τόσο εύγλωττης εικόνας (σκίτσο Αρκά) της ανάρτησης.

Για τις εξελίξεις αυτές, υπενθυμίζεται στα μέλη η προ διμήνου ανάρτηση της ΕΑΑΛΣ (20 Ιανουαρίου 2023) με τον προφητικό τίτλο "Δεν είναι οι πόροι των ΜΤΑ-ΜΤΝ, η λύση στα προβλήματα του ΜΤΣ…".  

Μια ανάρτηση, που αφορμή είχε αντίστοιχες κινητοποιήσεις της Π.Ο.Α.Σ.Α. για την τρέχουσα θέση του Μ.Τ.Σ. την περίοδο εκείνη.


Για την πληρότητα της ενημέρωσης των μελών ΕΑΑΛΣ, παρατίθεται κατωτέρω η προκήρυξη της Ε.Α.Α.Σ. την οποία καταδικάζουν η Ε.Α.Α.Ν. και η Ε.Α.Α.Α. με τη χθεσινή κοινή ανακοίνωσή τους και η οποία δημοσιεύθηκε στις 10.3.2023 στην πρώτη σελίδα της μηνιαίας έκδοσης της Ε.Α.Α.Σ. με τίτλο "Εθνική Ηχώ":

Pages