Μερίσματα ΜΤΝ/ΕΚΟΕΜΝ: Αναρτήθηκαν τα ενημερωτικά σημειώματα Ιουνίου 2023 - Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος

Breaking

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Μερίσματα ΜΤΝ/ΕΚΟΕΜΝ: Αναρτήθηκαν τα ενημερωτικά σημειώματα Ιουνίου 2023


Γνωρίζεται ότι, η κυριότερη παροχή του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού/Ειδικού Κλάδου Οικονομικής Ενίσχυσης Μερισματούχων (ΜΤΝ/ΕΚΟΕΜΝ) είναι το Μέρισμα, δηλαδή το μηνιαίο χρηματικό ποσό που καταβάλλεται στους μερισματούχους του.


Αυτό το μέρισμα πληρώνεται προκαταβολικά σε μηνιαία βάση την τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ σε Τράπεζα της επιλογής του κάθε μερισματούχου.


Με βάση τα παραπάνω, η πίστωση των μερισμάτων Ιουνίου 2023 στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων αναμένεται να γίνει την προσεχή Δευτέρα 29 ή Τρίτη 30 Μαΐου 2023.


Γίνεται, τέλος, γνωστό ότι, ενόψει της πληρωμής αυτής, στην ειδική "Εφαρμογή Προβολής Μερισμάτων" το ΜΤΝ ανάρτησε σήμερα (20/5/2023) τα Ενημερωτικά Σημειώματα Καταβολής Μερισμάτων μηνός Ιουνίου 2023, στα οποία εξατομικευμένη πρόσβαση μπορεί να έχει ο καθένας δικαιούχος, με τους ατομικούς κωδικούς του για ΑΜ ΜΤΝ, ΑΜΚΑ και ΑΦΜ (https://mtn.hellenicnavy.gr/login).  


Pages