Ο Διοικητής της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης - Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος

Breaking

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Ο Διοικητής της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Την Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε χθες (1/7/2023) ο Διοικητής της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης, κ. Zafer Aktaş, συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Τον υψηλό αξιωματούχο υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός.

Ο Θεοφιλέστατος αφού τον καλωσόρισε στο ιστορικό πνευματικό καθίδρυμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ξενάγησε αυτόν και την συνοδεία του στο ναΰδριο, το Μέγα Συνοδικό, τις αίθουσες διδασκαλίας, την πλούσια βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής, ενώ, κατά την αναχώρησή τους, τούς προέπεμψε μέχρι τα προπύλαια της Σχολής.


Σημειώνεται ότι ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός μετέβη χθες στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής Θεραπείων, μετά της περί αυτόν αδελφότητος, επ’ αφορμή των ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου, Προέδρου της Εφορείας της Σχολής, αποφοίτου αυτής, καί διατελέσαντος Ηγουμένου εν αυτή επί δεκαεξαετία.


Ο Θεοφιλέστατος ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο υγεία και μακροημέρευση.

        


ΠΗΓΗ: Ο Διοικητής της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης - Ορθοδοξία News Agency (orthodoxianewsagency.gr)

Pages